Mondhygiënist behandeling

Mondhygiënist behandeling

Wil je optimaal voor jouw gebit zorgen? Dan bezoek je niet alleen de tandarts, maar ga je ook regelmatig langs bij een mondhygiënist. Ook in onze praktijk kun je een mondhygiënist behandeling ondergaan, om jouw gebit optimaal te onderhouden.

Wat doet een mondhygiënist?
Een mondhygiënist voert behandelingen uit die primair gericht zijn op het voorkomen van bepaalde tandproblemen. Door regelmatig naar een mondhygiënist te gaan, voorkom je dat je te maken krijgt met veelvoorkomende tandproblemen als gaatjes en gevoelige tanden.

Je kunt bij een mondhygiënist terecht voor de volgende zaken:
– Gebitsreiniging.
– Het polijsten van de tanden.
– Het behandelen van tandvleesproblemen.
– Het behandelen van de tanden met fluoride.
– Het behandelen van gevoelige tanden en/of kiezen.
– Het behandelen van een slechte adem.

Verder kan een mondhygiënist je ook advies geven over de optimale mondverzorging. En eet je bepaalde voedingsmiddelen of drink je bepaalde dranken die slecht zijn voor je tanden? Dan kan de mondhygiënist je ook voedingsadvies geven, om hier iets aan te doen.

Hoe vaak heb je een mondhygiënist behandeling nodig?
Wij raden je aan regelmatig naar de mondhygiënist te gaan voor een uitgebreide behandeling. Ga je twee keer per jaar naar de mondhygiënist, dan kun je veel vervelende tandproblemen voorkomen. Verder kun je een extra afspraak inplannen als bepaalde tandproblemen de kop opsteken. De mondhygiënist zal je helpen deze problemen te verminderen en uiteindelijk te laten verdwijnen.

Direct een afspraak maken voor jouw mondhygiënist behandeling
Wil jij binnenkort in onze praktijk langskomen voor een uitgebreide mondhygiënist behandeling? Neem dan contact met ons op. Wij zetten jouw afspraak voor de mondhygiënist behandeling direct in onze agenda. Meer weten over de mondhygiënist behandeling, voor je een afspraak maakt? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen over de behandeling van de mondhygiënist.