Tanden bleken

Tanden bleken

Voel je je onzeker over de kleur van je tanden? Dan kun je natuurlijk proberen je tanden zo min mogelijk te laten zien, maar je kunt er ook voor kiezen iets aan je onzekerheid te doen. Laat je jouw tanden bleken in onze tandartspraktijk, dan hoef je je niet meer onzeker te voelen. Je kunt voluit lachen en praten met je prachtige, witte tanden.

Tanden bleken met de Philips Zoom!
Wij maken jouw tanden witter met de Philips Zoom! Whitespeed bleekbehandeling. Deze behandeling wordt in onze praktijk gestart en kun je vervolgens thuis voortzetten. Dit doe je met de Philips Zoom! DayWhite of de Philips Zoom! NiteWhite. Als je jouw behandeling thuis voortzet, krijg je altijd begeleiding van onze tandartsen. Zo weet je zeker dat je je tanden op de juiste manier bleekt, voor een veilige behandeling met een mooi eindresultaat.

Je tanden bleken met slechts twee bezoekjes
Om je tanden te bleken onder begeleiding van onze tandartsen, hoef je slechts twee keer naar onze praktijk te komen. Tijdens het eerste bezoek bepaalt de tandarts of je gebit geschikt is voor tanden bleken. Is dit het geval, dan wordt er een scan gemaakt van je gebit. Deze scan gebruiken we om een bleekmal op maat te maken. Verder krijg je tijdens je eerste afspraak uitgebreid informatie over de bleekbehandeling.

Tijdens de tweede afspraak in onze praktijk worden er eerst beginfoto’s gemaakt van je gebit. Vervolgens worden je tanden grondig gereinigd en gepolijst. Als de bescherming voor de lippen en het tandvlees aangebracht is, wordt de bleekgel op je tanden gesmeerd. Dit gebeurt in vier fases van 15 minuten. De Whitespeed lamp zorgt ervoor dat de bleekgel nog beter inwerkt op je tanden.

Na de behandeling neem je jouw bleekmal mee naar huis. Deze gebruik je om je tanden zelf nog wat verder te bleken, minimaal drie dagen lang. Hierna heb je stralend witte tanden.

Direct een afspraak maken? Neem contact op
Wil jij een afspraak maken voor tanden bleken? Neem dan contact met ons op. We zetten jouw eerste afspraak voor tanden bleken graag al op de korte termijn in onze agenda.