een tandartsenpraktijk die je niet verwacht

een tandartsenpraktijk die je niet verwacht

Tandartsenkliniek.nl is een bijzondere tandartsenpraktijk die je niet zomaar verwacht. Om te beginnen hebben ze al een vrij uitgebreide website, waar veel informatie gevonden kan worden. Hierbij moet je denken aan niet alleen de reguliere tandartsbehandelingen, maar ook informatie over bijvoorbeeld tanden bleken, implantologieendologie en orthodontie. Niet alleen zijn ze gespecialiseerd in speciale behandelingen, maar ook nemen ze ruimschoots de tijd voor angstpatiënten.  

 

Ze hebben ervaring in de omgang met angstige patiënten. Op de website kun je aan de reacties van deze patiënten zien dat als ze eerder op de hoogte waren geweest van deze praktijk, ze ook eerder naar de tandarts waren gegaan. Erg positief dus. Er wordt geduldig omgegaan met elk soort angst. Niets is te raar of teveel. Een erg geruststellend idee. Zeker omdat een verwaarloosd gaatje kan leiden tot een pijnlijk ontstoken wortelkanaal. Wat ook fijn is, is dat op de website een virtuele rondwandeling gemaakt kan worden, waardoor de drempel om daadwerkelijk naar de praktijk te gaan wellicht lager wordt. Ze zijn aangesloten bij de beroepsvereniging en de tandartsen zijn BIG geregistreerd.  

tandartskliniek
tandartskliniek

 

Mocht je toch helaas een klacht hebben dan zijn ze tevens aangesloten bij de NMT klachtenregeling. 

 

Om even op te sommen, deze tandartspraktijk in Zoetermeer en Rijswijk is gespecialiseerd in/als algemene tandheelkunde, angsttandarts, jeugdtandarts, orthodontie, tandtechnicus, kunstgebitten, en mondhygiëne. De praktijk is er dus voor de hele familie, van jong tot oud. Er is een leuke kinderspeelruimte aanwezig. Er wordt rustig omgegaan met kinderen om ze op hun eigen tempo voor te bereiden aan toekomstige tandarts bezoeken. Dit werkt natuurlijk als preventie tegen angst. Het uiteindelijke doel hierbij is om kinderen met plezier naar de tandarts te laten gaan. Als nieuwe patiënt kun je langskomen in de praktijk, maar je kun je ook online inschrijven en in de toekomst online afspraken plannen. Hartstikke makkelijk natuurlijk.